Ispis
Kategorija: Sport

 

 

NK Polet Grb

 

Nakon zimske stanke sredinom siječnja, seniorska ekipa krenula je s pripremama za nastavak sezone u 1. Međimurskoj ligi. Ekipu i dalje vodi trener Ivan Dominić – Đoni, a pojačana je s dva mlada igrača, Dominikom Kamenićem i Nikolom Žvorcom.

Odigrano je sedam pripremnih utakmica te se treniralo svakodnevno koristeći dvoranu NK Polet i vanjske terene.

Prvo kolo Polet je odigrao kod kuće te pobjeđuje ekipu Mladost iz Ivanovca, na gostovanju u Svetoj Mariji također pobjeđuje kao i naredno kolo kod kuće ekipu Dinama iz Domašinca.

Na gostovanju kod Galeba u Oporovcu igra nerješeno te osvaja 1 bod.

Odmah u tjednu poslije utakmice u Oporovcu, Polet igra u Čakovcu četvrtfinale Međimurskog nogometnog kupa s ekipom Hrvatskog trećeligaša Međimurja. Iako je ekipa Poleta odigrala jako dobru utalmicu, Međimurje pobjeđuje te se plasira u polufinale. Sljedeće kolo u Pribislavec dolazi ekipa Spartaka iz Male Subotice i iznenađujuće pobjeđuje i nanosi Poletu prvi poraz u nastavku prvenstva. Nakon toga ekipa se uspijeva oporaviti od domaćeg poraza i na gostovanju u Palovcu pobjeđuje kao i kod kuće Slobodu iz Mihovljana, te se penje na tablici i trenutno zauzima treće mjesto. Cilj je tu i ostati te ukoliko se pruži prilika zasjesti i na sam vrh tablice.

Ekipe limača, pionira i veterana također marljivo treniraju i odigravaju svoje prvenstvene utakmice.

Odmah nakon završetka prvenstva organizira se tradiocionalni malonogometni turnir

" Pribislavijada". Na stadionu će se za vrijeme trajanja Pribislavijade moći pratiti utakmice Europskog nogometnog prvenstva na velikom platnu.