Eenrgetska obnova

Obavještavamo mještane Pribislavca da je od danas otvoren natječaj Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, za energetsku obnovu obiteljskih kuća.

Sve informacije o uvjetima i načinu prijave na natječaj možete pronaći OVDJE.

Svi kandidati koji su položili osnovnu izobrazbu za održivu uporabu pesticida u Općini Pribislavec, mogu podići potvrdu o položenom ispitu u prostorijama Jedinstvenog upravnog odjela. Iskaznice će dobiti na kućne adrese naknadno od strane Pučkog optvorenog učilišta Čakovec.

Informacije na tel. 040 360 211                                                                                

                                                                                                                                                                                  JUO

Poštovani mještani Općine Pribislavec, obavještavamo Vas da će se sutra, 24.04.2015.,u petak s početkom u 15,00 sati odvijati akcija,Jedan dan za čisti okoliš Pribislavca. Povodom Dana planeta Zemlje provodi se akcija uređenja okoliša i prikupljanja svih vrsta elektroničkih aparata, stare odjeće i kartonske ambalaže. U akciju će biti uključene sve udruge koje djeluju na području Općine, a ovime pozivamo sve mještane dobre volje da se priključe akciji. Dovoljno je da stare odjevne predmete stavite u najlonske vreće ili kartonske kutije, stari papir povežete špagom, a elektroničku opremu pripremite sa unutarnje strane Vaše ograde. Da ne biste čekali aktiviste dovoljno je da na ogradu zavežete jedan komad tkanine uočljive boje kako bismo znali da imate nešto za navedenu akciju.Početno sastajanje svih učesnika je sutra u 15,00 sati ispred Društvenog doma u Pribislavcu. U nadi da ćete se odazvati akciji unaprijed Vam se srdačno zahvaljujemo. Općina Pribislavec i Eko zona

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani za stjecanje novih poslovnih znanja će 27. travnja 2015. u Čakovcu  (Zgrada Scheier, Matice hrvatske 1 i Zgrada Doma sindikata, Kralja Tomislava 1) imati priliku poslušati besplatne edukacije na različitete teme, neke od kojih su mogućnosti  financiranja projekata sredstvima EU-a  za ruralni razvoj i poljoprivredu te regionalni razvoj, restrukturiranje malih i srednjih poduzeća, proširenje poslovanja putem izvoza, oglašavanju putem digitalnog marketinga te cloud uslugama.

 

Sve detalje o manifestaciji možete vidjeti na poslovni.hr/cakovec.

 

Dana 07.04.2015. nastavit će se radovi na rekonstrukciji magistralnog vodovoda Pribislavec - Belica. Promet na toj dionici biti će reguliran prometnom signalizacijom od strane izvođača radova Međimurske vode d.o.o.

Zelena čistka 2015 opt.png