Srijeda, 30 Srpanj 2014
Općina Pribislavec
Ponedjeljak, 30 Lipanj 2014 12:31   
OBAVIJEST O POPISIVANJU PASA

Obavještavamo domaćinstva općine Pribislavec da će se obavljati popis pasa za evidenciju (bazu podataka) a temeljem zakonske odredbe u vremenu od 01.07.-11.07.2014. godine.  

 

 

Općina Pribislavec  JUO

 
Četvrtak, 12 Lipanj 2014 09:57   
Posjet Općini Šentrupert

U sklopu proslave Dana Općine Šentrupert u Sloveniji, predstavnici Općine Pribislavec na čelu sa načelnicom Višnjom Ivačić,župnikom Tomislavom Kosom te članovima KUD-a Kaštel kao i našim gostom, zamjenikom župana Međimurske županije gospodinom Zoranom Vidovićem i njegovom suprugom, otputovali su u posjet prijateljima u  Općinu Šentrupert.

Posjet je protekao u prije svega ugodnom druženju sa domaćinima te je bio još jedna prilika za razmjenu iskustava i viđenju primjera dobre prakse u poboljšanju kvalitete života mještana i šire društvene zajednice, kojih u Općini Šentrupert ima priličan broj.

Prilikom posjeta imali smo se prilike uvjeriti i uživati u bogatom kulturnom nasljeđu Općine Šentrupert , u prekrasnom krajoliku kao i upoznati dobre ljude koji se na najbolji mogući način nose sa svakodnevnim problemima i koji vjeruju u bolje sutra i pritom se oslanjaju prije svega na svoje snage i resurse te vjeruju da samo o njima ovisi u kakvim će uvjetima živjeti i raditi.

U ugodnom društvu domaćina imali smo se također priliku uvjeriti da ništa nije nemoguće ,te smo kao potvrdu toga imali susret sa povijesnom osobom koja se već duže vrijeme nije pojavljivala u javnosti te je iskoristila ovu priliku da nas sve skupa podsjeti na vrijednosti koje moramo čuvati a pomalo smo ih smetnuli s uma.

Od srca veliko hvala  domaćinima koji su nas primili otvorenog srca i koji su nam omogućili da budemo barem na kratko dio njihove svakodnevnice a posebna zahvala gospođi Ruži Brcar na velikoj energiji i trudu koji je uložila da ovaj posjet bude prekrasno iskustvo i hvala županu Općine Šentrupert Rupertu Gole na svemu.

 

Više o Općini Šentrupert možete saznati OVDJE.

 

Fotografije posjeta možete pogledati OVDJE.

 
Ponedjeljak, 09 Lipanj 2014 08:05   
Obavijest studentima
Obavještavamo sve studente Općine Pribislavec da hitno dostave IBAN brojeve računa zbog isplate stipendije. IBAN  brojeve možete dostaviti na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 
Utorak, 27 Svibanj 2014 12:28   
JAVNI POZIV ZA PRIJEDLOGE KANDIDATA ZA JAVNA PRIZNANJA

Sukladno članku 15. Odluke o javnim priznanjima Općine Pribislavec od 14.04.2009. godine , Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja poziva sve ovlaštene predlagače da dostave svoje prijedloge kandidata za javna priznanja u ovoj godini.

Javna priznanja se dodjeljuju: mještanima, društvima, klubovima, ustanovama, organizacijama, udrugama i drugim asocijacijama civilnoga društva te pravnim osobama za posebne zasluge u promicanju znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, umjetnosti, sporta, zdravstva, socijalne skrbi, običaja i kulturne baštine, zaštite i očuvanja okoliša, članovima za aktivnosti u tijelima zakonodavne i izvršne vlasti i uprave te svih drugih oblika života i rada u Općini.

Javna priznanja su : zahvalnica, plaketa općine Pribislavec i proglašenje počasnim građaninom Općine Pribislavec.

Pravo na pokretanje postupka imaju; članovi općinskog Vijeća, načelnica Općine, mještani, udruge građana, političke stranke, vjerske zajednice, i druge fizičke i pravne osobe.

Prijedloge dostaviti: poštom, e-mail poštom i osobno na adresu B. Radića 47, Pribislavec, 40000 Čakovec do 24. srpnja 2014. godine.

Sve informacije vezano za javni poziv, kriterije, postupak dostave i drugo možete dobiti svaki radni dan na telefon 360 – 211.

 

Ovaj javni poziv biti će objavljen na web stranicama i oglasnoj ploči Općine Pribislavec.

 

                                                                                                                       Predsjednica  Povjerenstva za javna priznanja

                                                                                                                                            Višnja Ivačić, s. r.

 


Stranica 3 od 87

Sport

ŽOK Kaštel

News image

Ženski odbojkaški klub Kaštel Pribislavec djeluje u Pribislavcu 13 godina i okuplja 40-tak djevojčica i djevojaka.Mlađa skupina Limačice...

Aero klub Međimurje

Sport za sve

News image

6. SPORTSKO REKREATIVNI SUSRET EKIPA OPĆINA I GRADOVA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE Gradovi i općine koje ulažu u politiku...

Kultura i obrazovanje

Osnovna škola V. Nazora

News image

Osnovna škola Vladimira Nazora djeluje na području prigradskog naselja Pribislavec, koji je u listopadu...

Kultura

News image

Obnoviteljska skupština KUD "Pribislavec" održana je 28. ožujka 1998. godine. Skupština je, uz prisustvo...

Poticaji iz EU

IPARD mjera 301

News image

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, mjera 301 - Ipard poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture.....Sa...

IPARD mjera 101

News image

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja, mjera 301 -Ipard poboljšanje i razvoj ruralne infrastrukture...Sa ovom...

Gospodarski subjekti

A-C

Č-D

DŽ-E

F-H

I-K

L-N

O-Q

S-T

U-Ž

Uspijesi Pribislavčana

Ambasadorica u Barceloni

News image

Pribislavec ima velik broj studenata i to veoma uspješnih, a o njima se vrlo malo...

Trenutno pregledavate stranice sa Internet Explorer 6 (IE6).

Nadogradite Vas preglednik na verziju 7 Internet Explorer (IE7).

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.

Secured by Siteground Web Hosting