Pozivaju se nosioci OPG-a, Individualni poljoprivredni proizvođači, pravne i fizičke osobe koje se bave održavanjem javnih i drugih površina površina i ostali zainteresirani da se prijave za izobrazbu o upotrebi pesticida – otrova.

Pučko otvoreno učilište – Čakovec će organizirati predavanja o izobrazbi o sigurnom rukovanju s pesticidima i pravilnoj primjeni u vremenu od 20. do 24. 01. 2015. godine, u prostorijama Općine Pribislavec.

Molimo da svi zainteresirani popune i dostave Prijavnicu o izobrazbi ( koja se nalazi na web stranici Općine i u prostorijama JUO Općine) Pribislavec.

Prijavnice se primaju do 20.01.2015. godine.

Cijena izobrazbe je 350,00 kuna po osobi, od čega 220,00 plaćaju Općina i Županija, a 110, 00 kuna osoba koja se prijavi na izobrazbu.

Osoba koja izvrši izobrazbu dobije posebnu Iskaznicu koju plaća 30,00 kuna.

Organizacija predavanja u popodnevnim satima ( 16,00 – 20,00 ), Mala dvorana Općine Pribislavec – prizemlje, ovlašteni stručni predavači Otvorenog pučkog učilišta Čakovec.

Upisati se mogu: punoljetne osobe od 18. godine naviše, završena minimalno osnovna škola u trajanju 8 godina, ( osnovni uvjeti ).

U buduće se neće moći kupovati zaštitna sredstva za bilje u poljoprivrednim ljekarnama bez posebne Iskaznice koja se dobija završetkom izobrazbe koja se organizira i sufinancira od strane Općine Pribislavec.

Molimo Vas da iskoristite priliku jer ćete u buduće sami financirati u cjelosti ( 350,00 + 30,00 kuna) predavanje i izobrazbu u prostorima Pučkog učilišta u Čakovcu.

Dodatne informacije: tel. 040/360-211, email:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., www.pribislavec.hr.

Pozivamo Vas u što većem broju na stručnu izobrazbu o pesticidima koja je obveza EU standarda, s poštovanjem.

 

 

Prijavnicu možete preuzeti i ispuniti OVDJE.

 

 

 

Pribislavec, siječanj 2015. g.

Jedinstveni upravni odjel